ОСББ «СВІТ НАДІЇ» та «УСПІХ» >
< Депутати Суворовської районної у м.Херсоні ради зібрали 2000 грн. на підтримку батальйону «Херсон».
29.07.2014 16:39 Вік: 10 yrs
Категорія: Новини

З 01 серпня вартість проїзду пасажирів та перевезення багажу у маршрутних таксі залишається 2 грн!


   «З 01 серпня вартість проїзду пасажирів та перевезення багажу у маршрутних таксі залишається 2 грн.», – наголосив міський голова Володимир Миколаєнко під час сьогоднішньої прес-конференції.

   «Головними вимогами, - зазначив Володимир Миколаєнко, - було визначено забезпечення безпеки перевезень та наявність соціального автобусу на кожному маршруті з чітким графіком руху, не менше разу на годину. Майже всі перевізники підписали додаткові угоди про забезпечення функціонування соціального автобусу, але станом на ранок 29 липня жоден з них не надав графіків його руху».

   Тому міський голова своїм розпорядженням призупинив дію рішення виконавчого комітету міської ради від 25.07.2014 року та виноситиме на розгляд депутатів міської ради питання про скасування цього рішення виконкому.

   Крім того, Володимир Миколаєнко повідомив, що оскільки у громадськості виникають сумніви щодо аудиторської перевірки, поданих перевізниками розрахунків тарифів, він звертатиметься до Громадської ради при міському голові, до якої входять представники різних громадських організацій, аби вони разом з управлінням транспортної, дорожньої інфраструктури і зв’язку провели свої розрахунки та визначили справжню вартість однієї поїздки в автобусах на міських маршрутах.

(За інформацією управління громадських зв'язків Херсонської міської ради)