Завчасна підготовка житла до зими – отримання якісних послуг мешканцями >
< З 01 серпня вартість проїзду пасажирів та перевезення багажу у маршрутних таксі залишається 2 грн!
30.07.2014 14:08 Вік: 10 yrs
Категорія: Новини

ОСББ «СВІТ НАДІЇ» та «УСПІХ»


   Голови правлінь ОСББ, які є і депутатами Суворовської районної у м.Херсоні ради, разом із мешканцями будинків, якими вони управляють, активно долучилися до благодійного збору коштів і надання допомоги продуктами харчування для бійців, що несуть охорону на блокпостах Херсонщини.        

   ОСББ «Світ надії» - голова правління Козіна Н.В. та мешканці будинків, що на вул.Карбишева, 2 та просп.Сенявіна,132 спільними  заходами організували  збір коштів - 450 грн., а також  відправили продукти харчування, воду,  засоби гігієни та інше.

   ОСББ  «Успіх» - голова правління Божко Н.І. та мешканці будинків, стали  учасниками  акції благодійності не тільки самі, а й залучили до цієї вкрай важливої справи і підприємців: перукарня «Лаванда», відділення банку «Райффайзен Банк Аваль»  та інші. Усі разом вони зібрали продукти харчування: крупи, цукор, чай, каву, печиво, згущене молоко, засоби гігієни і мінеральну воду на суму 2000 грн.

   Щиро дякуємо всім, хто сьогодні захищає Україну в зоні АТО, усім, хто не байдужий до долі України у цей складний для неї час!!!

   Сподіваємося, що  громадянська позиція кожного мешканця нашого міста, вселятиме світ надії  та  успіх наших збройних сил на шляху до миру на сході України.