Управління праці та соціального захисту населення інформує: >
< Погодні умови диктують правила
27.11.2014 12:29 Вік: 9 yrs
Категорія: Новини

Право на захист має кожний


    Служба у справах дітей  Суворовської районної у м.Херсоні ради, за активної підтримки директора Лімакової Л.М., тривалий час плідно співпрацює із Херсонським кооперативним економіко-правовим коледжем і правовим клубом «Феміда», учасники якого проводять правоосвітню та правовиховну  роботу в студентському колективі коледжу та серед дітей, які перебувають на обліку служби у справах дітей. Учасники правового клубу спрямовують свою діяльність на попередження протиправної поведінки, ліквідації таких явищ як тютюнопаління, вживання алкогольних напоїв, з питань реалізації і захисту прав дітей.

    Так, у рамках Тижня правознавства, 25.11.2014 року, у коледжі за участі спеціалістів служби у справах дітей  проведено конкурс правових знань «Турнір із судових дебатів».

    Студенти показали високий рівень знань положень Конституції України, статей кримінально-процесуального, цивільно-процесуального  та адміністративного кодексів України, Конвенції ООН про права дитини тощо.  

    Дуже вдячні педагогічному колективу коледжу за їх самовіддану щоденну працю, за частинку серця, яку вони вкладають в свою роботу, щоб створити молоді усі можливості для всебічного розвитку.