Заняття з психології в «Університеті третього віку» >
22.02.2021 16:53 Вік: 3 yrs
Категорія: Новини

Центр «Надія» на варті допомоги!


 На території Суворовського району за адресою: просп. Сенявіна, буд.25, розташовано Херсонський обласний Центр реінтеграції бездомних і звільнених, з місць ув’язнення, осіб «Надія», який створено для перебування людей без постійного місця проживання, які опинилися в екстремальній ситуації і потребують допомоги.

У зв’язку з ускладненням погодних умов та з метою збереження життя людей – недопущення їх переохолодження у січні та лютому у приміщенні  Центру реінтеграції цілодобово працював пункт обігріву для нужденних, у якому зафіксовано понад 50 нових звернень людей. Щоденно у морози й непогоду пункт обігріву відвідувало до 20 осіб. Там люди отримували гарячу їжу, чай,  за бажанням мали змогу переночувати.

Реалії сьогодення вказують нам на вкрай непросту економічну ситуацію, яка склалася у суспільстві. Вражає зростання кількості людей, які перебувають у складних життєвих обставинах. Тож  звертаємось до мешканців міста з проханням, у разі виявлення осіб без постійного місця проживання, рекомендувати їм рятівну пораду та направляти до Центру реінтеграції бездомних і звільнених, з місць ув’язнення, осіб «Надія».

Не будьмо байдужими! Допомагаймо людям!