>
07.04.2021 16:53 Вік: 3 yrs
Категорія: Новини


07 квітня відбулася чергова VI сесія Суворовської районної у м.Херсоні ради, на якій було розглянуто та прийнято рішення з питань:

- Про внесення змін до рішень Суворовської районної у м.Херсоні ради восьмого скликання.

- Про затвердження звіту про виконання бюджету району у місті за 2020 рік.

- Про роботу Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Суворовського району   м. Херсона щодо соціального обслуговування громадян, які перебувають у складних життєвих обставинах у 2020 році.

- Звіт завідувача відділу ведення Державного реєстру виборців щодо виконання Закону України «Про Державний реєстр виборців» на території Суворовського району.

- Про виділення коштів з вільного залишку бюджету району у місті на початок 2021 року.

- Про внесення змін до кошторису видатків та календарного плану на 2021 рік районної програми «Благоустрій території Суворовського району на 2021-2025 роки».

- Про затвердження розпоряджень голови, виданих у міжсесійний період.

- Звернення до Президента України, Кабінету Міністрів України та Верховної Ради України щодо прискорення вакцинації, належного  соціального забезпечення медичних працівників залучених до ліквідації епідемії  та лікування хворих на COVID-19.

- Про Звернення до Херсонського міського голови та депутатів Херсонської міської ради.

Яловенко Валентина Гнатівна - голова Суворовської районної організації Товариства Червоного Хреста України інформувала щодо діяльності товариства

та допомоги незахищеним верствам населення.

Депутатами Суворовської районної у м. Херсоні ради було винесено на обговорення звернення до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України щодо щодо прискорення вакцинації, належного  соціального забезпечення медичних працівників залучених до ліквідації епідемії  та лікування хворих на COVID-19 та Херсонського міського голови та депутатів Херсонської міської ради щодо освітлення пров.Комбайнового. Звернення одноголосно підтримано.