Привітали ювілярок >
< Шановні Херсонці!
08.05.2021 23:36 Вік: 3 yrs
Категорія: Новини


Проходять роки і десятиліття, народжуються і виростають нові покоління, але ніколи не зітруться в їх пам’яті великий подвиг нашого народу в битві з гітлерівським фашизмом. Сьогодні, в День Пам’яті та примирення, на Меморіальному комплексі воїнам-визволителям м. Херсона, проведено мітинг та панахиду за загиблими у другій світовій війні. Ветерани Великої Вітчизняної війни, учнівська молодь, керівництво Херсонської міської та Суворовської районної у м. Херсоні ради, депутати міської та районних рад і мешканці м.Херсона вшанували пам’ять тих, хто захищав Батьківщину та поклали квіти до пам’ятника воїну-визволителю.
На мітингу виступили: секретар Херсонської міської ради Галина Лугова, голова Суворовської районної  у м. Херсоні ради Андрій Задніпряний, Дем’ян Свєтницький– голова комісії по збереженню пам’яток історії Суворовської ради ветеранів; депутат Корабельної районної ради Сергій Черевко, народний вокальний  ансамбль «Береза» Херсонського обласного палацу культури, художній керівник – Розум Валентина Іллівна.
Панахиду за загиблими у роки Другої світової війни провів настоятель храму Всіх Святих – Віталій Дорошко.
Подвиг воїнів-переможців непідвладний часу, як і безмежна наша вдячність усім, хто відстояв Батьківщину, виявив нездоланну мужність та незламність духу задля Перемоги! Схилимо голови перед священною пам'яттю загиблих….