Інформація про роботу Суворовської районної у м. Херсоні ради та її виконавчих органів за 6 місяців 2021р. >
< ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ ЗА НЕВИКОНАННЯ БАТЬКІВСЬКИХ ОБОВ’ЯЗКІВ!
21.07.2021 14:11 Вік: 3 yrs
Категорія: Новини


Усі ми хочемо жити в красивому, затишному, зеленому, охайному місті,  щоб діти гралися на облаштованих дитячих і спортивних майданчиках. Здається, що для цього потрібно багато ресурсів. Однак є чимало гарних прикладів, які доводять, що є можливості, доступні кожному з нас, коли мешканці із задоволенням перетворюють прибудинкові території на зони відпочинку, де чисто і зелено, та можна із задоволенням відпочити після роботи, отримуючи гарний настрій від спілкування з сусідами.

Наприклад, співвласники 107 квартирного будинку ОСББ «49ХГД-41» (голова правління Безердян І.) дружно озеленюють, висаджують квіти, встановили декоративну огорожу.

Мешканці ОСББ «Росток» по вул. Володимира Великого, 27, корп.1  (голова правління  Другова Н.) спільно роблять ремонти у під’їздах та на прибудинковій території, яка рясніє різнобарв'ям запашних квітів.

Головами правлінь ОСББ також постійно ведеться робота з покосу зелених зон та знищення карантинних бур’янів. На фото співвласники ОСББ «Ушакова 64б» та ОСББ «Злагода» вул.Вишнева,54 проводять покіс трави.

Усім головам правлінь ОСББ та мешканцям району, які дбайливо доглядають за своєю прибудинковою територією, хто зробив свій внесок у чистоту нашого міста, велика подяка!