>
23.09.2021 10:07 Вік: 3 yrs
Категорія: Новини


22 вересня 2021 року проведено спеціальне об’єктове тренування в Херсонській державній морській академії за темою: «Дії органів управління цивільного захисту академії з організації захисту учасників освітнього процесу, проведення аварійних і інших невідкладних робіт в ході ліквідації наслідків НС техногенного характеру». Метою тренування було відпрацювання порядку взаємодії цивільного захисту ХДМА та служб екстреного реагування в умовах наявності постраждалих.

На тренуванні була проведена наочна робота 1 Державної пожежно-рятувальної частини ГУ ДСНС України у Херсонській області в частині здійснення евакуаційних заходів умовного потерпілого з другого поверху учбового закладу. Фахівцями бригади екстреної (швидкої) медичної допомоги було продемонстровано прийоми надання медичної допомоги умовним постраждалим при різних видах травм.

В цілому об’єктове тренування в академії було організовано та проведено на достойному рівні. Учасники заходу та присутні отримали практичні знання щодо проведення евакуаційних, рятувальних та інших невідкладних робіт в ході ліквідації наслідків НС техногенного характеру.

 

 

Тема СОТ: «Дії органів управління цивільного захисту академії в умовах проведення рятувальної операції при надзвичайній ситуації з наявністю постраждалих та організація взаємодії з місцевими та регіональними службами екстреного реагування».