>
25.10.2021 13:58 Вік: 3 yrs
Категорія: Новини


23 жовтня, за зверненням мешканців будинку за адресою: просп. 200-річчя Херсона, буд. 2, комісією  у складі: заступника завідувача відділу з питань життєдіяльності району, завідувача сектора житлового господарства, головного спеціаліста сектора з розвитку інфраструктури та благоустрою району відділу з питань життєдіяльності району, головного спеціаліста міського управління ГУ  Держпродспоживслужби у Херсонській області, в присутності  голови ОСББ Бестчанського В., представників лабораторії ДУ «Херсонський центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України», регіонального керівника  мережі магазинів «АТБ-маркет» проведено обстеження підсобних приміщень  магазину «АТБ - маркет» та житлових квартир на 2-му та 12-му поверсі для визначення рівня шуму та вібрації.

Спеціалістом лабораторії здійснено заміри для визначення рівня шуму в агрегатній магазину, де встановлено холодильне обладнання та житлових квартирах №№ 5, 79 будинку.

 За результатами обстеження комісією рекомендовано:

-         керівництву магазину «АТБ - маркет»  запропоновано   доручити технічній службі провести профілактику холодильного обладнання.

-         мешканцям будинку звернутись до  акредитованої лабораторії  для проведення замірів шуму та вібрації у нічний час.