>
04.11.2021 16:13 Вік: 2 yrs
Категорія: Новини


03 листопада спеціалістами сектора з питань сім’ї та охорони дитинства служби у справах дітей Суворовської районної у м. Херсоні ради, з метою перевірки соціально - правового захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, охоплених сімейними формами виховання, було відвідано багатодітну сім’ю, де на сьогодні під опікою/піклуванням перебуває 10 дітей різного віку та статі. Усі вихованці дуже різні, зі своїм характером, складною долею.

Голова цієї великої родини - пан Микола, який вже більш 10 років є опікуном/піклувальником. Виховання, турбота та захист дітей - це сенс його життя, а поряд з ним вже 20 років дружина, його підтримка та опора. Навіть коли діти стають повнолітніми - він залишається для них батьком, радником та помічником. Дев’ятеро пішли у самостійне доросле життя, двоє відсвяткували весілля зі своєю названою родиною.

Для підтримки та збереження позитивного мікроклімату родини, профілактики емоційного вигорання батьків та попередження проявів девіантної поведінки підопічних, запропоновано у разі необхідності звертатися за допомогою до спеціалістів служби у справах дітей,  психологів та фахівців із соціальної роботи.