Шановні керівники та мешканці Суворовського району! >
05.11.2021 15:25 Вік: 2 yrs
Категорія: Новини

25 років на службі милосердя.


Не треба намагатися допомогти відразу всьому людству, достатньо просто подивитися навкруги і побачити того, хто потребує допомоги. Якщо кожен з нас виявить чуйність і милосердя - світ стане набагато кращим. Але є люди, для яких допомога тим, хто її потребує,  є не просто покликанням, а й професійним обов’язком.

Рішенням Суворовської районної ради №151 від 06.11.1996 р., на базі відділення соціальної допомоги вдома, було утворено Територіальний центр соціального обслуговування пенсіонерів  і самотніх непрацездатних громадян району. На сьогодні, у територіальному центрі функціонує два відділення для надання соціальних послуг громадянам Суворовського району: відділення соціальної допомоги вдома, яке обслуговує 280 одиноких непрацездатних громадян, яким надано 60237 послуг та відділення денного перебування обслуговує 1365 осіб, які отримали більше 18600 послуг. Громадяни отримують соціальні послуги різних видів: соціально-побутові, соціально-медичні, соціально-педагогічні, психологічні, інформаційні, послуги реабілітації та адаптації, перукарські, швацькі та інші. Де працюють люди з великим серцем та щирою душею, які з розумінням, співчуттям, милосердям і натхненням виконують свою роботу, допомагають багатьом мешканцям району переборювати складнощі життєвих проблем, в яких вони опинилися.

Вітаємо колектив Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Суворовського району м.Херсона з 25-річницею з дня утворення. Низький вам уклін за відданість обраній справі, чуйність та любов до людей. Бажаємо вам, вашим родинам міцного здоров’я, щастя, радості, невичерпної життєвої енергії і нехай добро, зроблене вами, повертається до вас сторицею!