>
10.11.2021 15:53 Вік: 2 yrs
Категорія: Новини


10 листопада відбулося пленарне засідання чергової Х сесії Суворовської районної у м.Херсоні ради, на якій було розглянуто та прийнято рішення:

1. Про затвердження звіту про виконання бюджету Суворовського району у місті Херсоні за 9 місяців 2021 року.

2. Про внесення змін до бюджету Суворовського району у місті Херсон на 2021 рік.

3. Про схвалення прогнозу бюджету Суворовського району у місті Херсоні на 2022-24 роки.

4. Про виділення коштів з вільного залишку бюджету району у місті на початок 2021 року.

5. Про затвердження розпоряджень голови, виданих у міжсесійний період.

6. Про роботу відділу з питань життєдіяльності району з питань благоустрою району.

7. Про взаємодію служби у справах дітей з правоохоронними органами, іншими установами та організаціями щодо попередження та профілактики бездоглядності, безпритульності дітей, негативних проявів серед них, виконання Закону України «Про запобігання та протидію домашньому насильству».

8. Про внесення змін до персонального складу виконавчого комітету районної у м.Херсоні ради.

9. Про внесення змін до рішення від 02.06.2021 р. № 56 «Про затвердження структури районної у м. Херсоні ради і загальної чисельності виконавчих органів ради».

10. Про надання дозволу на утворення органів самоорганізації населення – квартальних комітетів у межах Степанівського старостинського округу Суворовського району міста Херсона.

11. Про звернення Суворовської районної ради до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України щодо недопущення підвищення тарифів для населення.

12. Про звернення Суворовської районної ради до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України щодо необхідності підвищення пенсій і виплати додаткової пенсії у 2021 році.

13. Про внесення змін до кошторису видатків та календарного плану на 2021 рік районної програми «Благоустрій території Суворовського району на 2021-2025 роки».

14. Про внесення змін до Регламенту районної у м.Херсоні ради восьмого скликання.