>
15.11.2021 09:28 Вік: 2 yrs
Категорія: Новини


СУВОРОВСЬКА РАЙОННА У м. ХЕРСОНІ РАДА

ПАМ’ЯТКА ДЛЯ НАСЕЛЕННЯ

СИГНАЛ «УВАГА ВСІМ»

 З 16 по 18 листопада 2021 року у місті Херсоні проводитимуть планову технічну перевірку Херсонської місцевої автоматизованої системи централізованого оповіщення органів місцевого самоврядування, органів управління, сил цивільного захисту, суб’єктів господарювання і населення про загрозу виникнення або виникнення надзвичайних ситуацій. При цьому буде включено автономні сигнально-гучномовні пристрої та електросирени (у ручному режимі), які розташовано на території міста та відбуватиметься передача сигналів і інформації з питань цивільного захисту в ефірі радіостанції «Українське радіо Херсон» (частота в місті Херсоні ? 100,6 МГц, FM-діапазон).

У зв’язку з цим, просимо мешканців Суворовського району м. Херсона зберігати спокій під час звучання сигналів і повідомлень з питань цивільного захисту та по можливості повідомити про проведення вказаного заходу рідних, близьких та знайомих.

Необхідно кожному пам’ятати!

Для привернення уваги населення у разі загрози виникнення або виникнення надзвичайної ситуації передається попереджувальний сигнал «УВАГА ВСІМ», а саме: уривчасте звучання електросирен, часті гудки транспорту, зокрема у запису мережами радіомовлення та через вуличні гучномовні пристрої.

Після попереджувального сигналу здійснюється трансляція теле -, радіомережами відповідних повідомлень про загрозу виникнення або виникнення надзвичайної ситуації. Повідомлення включають інформацію про характер та місце виникнення надзвичайної ситуації, зону можливого ураження, порядок дій населення та види захисту.

 

Будьте уважні та обережні, бережіть своє здоров’я і життя!