>
17.11.2021 16:02 Вік: 2 yrs
Категорія: Новини


Відповідно до наказу керівника Херсонської міської ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Херсонської області від 12.11.2021 року № 9 «Про комплексну перевірку місцевої системи централізованого оповіщення», 16 та 17 листопада, спеціалістами сектора з питань цивільного захисту, мобілізаційної та оборонної роботи Суворовської районної у м. Херсоні ради проведено перевірку функціонування електросирен та сигнально-гучномовних пристроїв розташованих на території Суворовського району міста Херсона.

Система оповіщення населення покликана попередити людей про можливу небезпеку, а також довести порядок дій та способи захисту у разі виникнення надзвичайної ситуації. Оповіщення про загрозу виникнення або виникнення надзвичайної ситуації техногенного чи природного характеру полягає у своєчасному доведенні інформації до органів управління цивільного захисту, сил цивільного захисту, суб’єктів господарювання та населення.

За результатами перевірки та практичного вмикання електросирен в ручному режимі, складено акти перевірки стану готовності до дій за призначенням місцевої системи централізованого оповіщення.