>
18.11.2021 16:06 Вік: 2 yrs
Категорія: Новини


Рейд «Сім’я»

17 листопада спеціалістами служби у справах дітей спільно з працівниками Управління патрульної поліції в Херсонській області, було проведено черговий профілактичний рейд «Сім’я», для перевірки сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах, та родин які потребують уваги.

З метою запобігання соціальному сирітству, було відвідано родину жінки, яка виховує двох малолітніх дітей, а нещодавно стала матір’ю новонародженої дівчинки яка перебуває в дитячій обласній лікарні Спеціалісти служби у справах дітей звернули увагу матері щодо створення належних умов для дітей та відповідального відношення до виконання своїх батьківських обов’язків.

 

Шановні мешканці!

Якщо вам стало відомо про випадки, що можуть спричинити загрозу життю та здоров’ю дитини, просимо негайно звертатися до служби у справах дітей Суворовської районної у м. Херсоні ради, за адресою: м. Херсон,  просп. Ушакова, 47, тел. 26-51-91, 49-31-24 або до Херсонського відділу поліції Головного управління Національної поліції України у Херсонській області за адресою: м. Херсон, вул. Маяковського, 10 (телефон чергової частини 45-97-80; 22-33-02 або «102»).