>
06.01.2022 13:38 Вік: 2 yrs
Категорія: Новини


Жодна дитина не має залишитися без подарунку!

На Новорічні та Різдвяні свята кожна дитина-сирота, дитина, позбавлена батьківського піклування, дитина, яка опинилися у складних життєвих обставинах, та проживає на території Суворовського району міста Херсону має отримати подарунки. Свята тривають, але служба у справах дітей продовжує відвідувати родини з дітьми вразливих категорій.

Спеціалістами служби у справах дітей здійснюється робота по врученню дітям солодких подарунків, які з різних обставин не змогли відвідати святкові заходи, де голова Суворовської районної у м. Херсоні  ради вітав дітей з Новорічними та Різдвяними святами.

5 січня поточного року спеціалістами служби у справах дітей Суворовської районної у м. Херсоні ради було проведено черговий профілактичний рейд «Сім’я». В ході заходу відвідано 9 сімей, в яких виховуються 14 малолітніх та неповнолітніх дітей. Батьки малечі, бабусі та дідусі отримали від працівників служби поздоровлення з Новорічними та Різдвяними святами, побажання міцного здоров’я, доброго настрою, сімейного благополуччя, родинного затишку та тепла, малеча отримала солодкі подарунки.