>
24.01.2022 14:22 Вік: 2 yrs
Категорія: Новини


Діти не повинні ставати заручниками сімейних конфліктів!

Згідно з оперативною інформацією, отриманою від Департаменту патрульної поліції 20 січня 2022 року, спеціаліст служби у справах дітей Суворовської районної у м. Херсоні ради разом із фахівцем Херсонського міського центру соціальних служб для сім’ї, перевірили факти щодо сімей стосовно яких було складено рапорти про випадки вчинення домашнього насильства.

Спеціалістами було складено акти обстеження умов проживання та оцінки рівня безпеки  дітей, проведено профілактичні бесіди з батьками про недопущення фактів домашнього насильства в родинах та попереджено про відповідальність за невиконання батьківських обов’язків. За результатами перевірки фактів домашнього насильства виявлено не було.

В ході профілактично - роз’яснювальних бесід  спеціалістами служби у справах дітей з’ясовано проблеми родин, та надано рекомендації щодо їх вирішення. Батьків поінформовано про існуючі для родин з дітьми соціальні послуги, які мають допомогти сім’ям з вирішенням життєвих проблем.

Слід зазначити найголовніше. Всі ми усвідомлюємо, що без суперечок життя неможливе, але конфлікт не повинен стояти передусім. Батькам необхідно вміти контролювати ситуацію, не даючи конфлікту виходити назовні і впливати на безпеку дітей!