>
24.01.2022 15:42 Вік: 2 yrs
Категорія: Новини


Про вилучення дітей із сім’ї

24 січня спеціалістами служби у справах дітей Суворовської районної в місті ради спільно з представниками Херсонського районного управління поліції Головного управління Національної поліції в Херсонській області, патрульної поліції, фахівцями Херсонського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, медичним співробітником, представником квартального комітету, за участю та підставі розпорядження голови Суворовської районної у м. Херсоні ради було вилучено троє дітей з сім’ї, де мати ухиляється від виконання батьківських обов’язків. Малолітніх дітей було доставлено до педіатричного відділення КНП «Херсонська міська клінічна лікарня ім. О.С. Лучанського» на обстеження.

Діти були вилучені із сім’ї в зв’язку з загрозою їх життю та здоров’ю.                В будинку антисанітарія, відсутнє опалення та належне харчування, не створені умови проживання для малолітніх дітей; малеча не відвідує школу, дитячий садочок. Мати не приділяє належної уваги утриманню своїх дітей, ухиляється від виконання батьківських обов’язків.

До Херсонського міського суду Херсонської області готується позовна заява про позбавлення батьківських прав матері.

Наразі дітей забезпечено теплими речами. Одяг та взуття відповідно сезону оперативно було доставлено представниками Херсонського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та КНП «Херсонська міська клінічна лікарня ім. Є.Є. Карабелеша». Дякуємо колегам за підтримку.