Лють >
29.03.2024 13:50 Вік: 31 days
Категорія: Новини


ІНФОРМАЦІЯ ПРО РОБОТУ ТЕРИТОРІАЛЬНОГО ЦЕНТРУ ЗА БЕРЕЗЕНЬ 2024

        Працівниками Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Суворовського району за березень 2024 року було прийнято на обслуговування 47 осіб, які звернулися особисто до Територіального центру, проведено інформаційно-роз’яснювальну роботу щодо послуг, які надаються Територіальним центром, складено акти матеріально-побутових умов проживання, з’ясовано потреби у наданні соціальних послуг та оформлено договір на обслуговування.
У відділенні соціальної допомоги вдома станом на 01.04.2024 р. на обліку перебуває 223 особи. Соціальними робітниками відділення надано 3408 заходів соціальної послуги догляд вдома (придбання та доставка продуктів харчування, медикаментів, приготування їжі, прибирання помешкань, здійснення санітарно-гігієнічних заходів, оплата комунальних послуг, доставка питної води, забезпечення гуманітарною допомогою, тощо).
У відділенні денного перебування на обліку 3551 особа. Працівниками відділення денного перебування здійснено 5673 заходи з надання соціальних послуг таких як: представництво інтересів, соціальна адаптація, консультування.
Перукарем територіального центру було надано 242 перукарські послуги.
Медичною сестрою надано 413 соціально-медичних послуг.
На урядову гарячу лінію звернулися - 23 особи, з приводу здійснення домашнього насилля у родині – 8 осіб, яких було запрошено до установи, проведено консультаційну роботу щодо послуг, які надаються Територіальним центром, з’ясовано їх потреби.
Дякуємо Херсонській міській воєнній адміністрації, громадським організаціям, благодійним фондам за надану гуманітарну допомогу підопічним тер центру:
- 885 осіб отримали продуктові набори від ГО «RED CROSS» (WFP та Червоного Хреста України);
- 6 осіб отримали ТЗР (ходунки, тростини, милиці, стілець для купання) від ГО «НДЦ Флогістон Тім»;
- 37 осіб отримали набір підгузків (підгузки – 4 уп., пелюшки – 1 уп., вол.серветки) від ГО «10 Квітня»;
- 558 осіб отримали набори для інвалідів 1-2 групи (продукти – 1 набір., гігієна – 1 набір) від БФ «Save UA»;
- 41 особа отримали сонячну лампу навісну від ХМВА;
- 60 осіб отримали ультрачервоні обігрівачі від Гуманітарного Фонду України;
- 600 осіб отримали хліб від БФ «Збережемо Україну – відродимо Україну».