>
< Ти Як?
01.05.2024 10:19 Вік: 16 days
Категорія: Новини


  Працівниками Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Суворовського району за лютий 2024 року було прийнято на обслуговування 65 осіб, які звернулися особисто до Територіального центру, проведено інформаційно-роз’яснювальну роботу щодо послуг, які надаються Територіальним центром, складено акти матеріально-побутових умов проживання, з’ясовано потреби у наданні соціальних послуг та оформлено договір на обслуговування.
У відділенні соціальної допомоги вдома станом на 01.05.2024 р. на обліку перебуває 229 осіб. Соціальними робітниками відділення надано 3227 заходів соціальної послуги догляд вдома (придбання та доставка продуктів харчування, медикаментів, приготування їжі, прибирання помешкань, здійснення санітарно-гігієнічних заходів, оплата комунальних послуг, доставка питної води, забезпечення гуманітарною допомогою, тощо).
У відділенні денного перебування на обліку 3540 осіб. Працівниками відділення денного перебування здійснено 4820 заходів з надання соціальних послуг таких як: представництво інтересів, соціальна адаптація, консультування.
Перукарем територіального центру було надано 48 перукарських послуг.
Медичною сестрою надано 326 соціально-медичних послуг.
На урядову гарячу лінію звернулися – 20 осіб, з приводу здійснення домашнього насилля у родині – 7 осіб, яких було запрошено до установи, проведено консультаційну роботу щодо послуг, які надаються Територіальним центром, з’ясовано їх потреби.
Територіальним центром надано гуманітарну допомогу:
- 1585 осіб отримали продуктові набори від ГО «RED CROSS» (WFP та Червоного Хреста України);
- 3 особи отримали ТЗР (ходунки, тростину, інвалідний візок) від ГО «НДЦ Флогістон Тім»;
- 1000 осіб отримали набори гігієни (600 жінок, 400 чоловіків) від БФ «Право на захист»;
- 58 осіб отримали ультрачервоні обігрівачі від Гуманітарного Фонду України;
- 900 осіб отримали хліб від БФ «Збережемо Україну – відродимо Україну»;
- 130 осіб отримали б/в речі від благодійників.