>
01.05.2024 11:35 Вік: 16 days
Категорія: Новини


Інформація

про роботу відділу з питань життєдіяльності району за квітень 2024 року

Протягом місяця керівництвом виконкому здійснено 12 об’їздів з перевірки санітарного стану території Центрального району та 09.04.2024 за участі представників КП «Парки Херсона». За результатами оглядів та отриманої від голів правлінь ОСББ та квартальних комітетів оперативної інформації, виявлено 68 стихійних сміттєзвалищ, дані для ліквідації яких передано до Департаменту міського господарства міської ради та КП «Парки Херсона».  

За заявами громадян району проведенно 26 виїзних комісій і складено акти обстеження матеріально - побутових умов мешканців, квартири яких було пошкоджено внаслідок надзвичайної ситуації воєнного характеру.

Проведено роботу по збору інформації щодо кількості домогосподарств, мешканців та дітей в Центральному районі.

Прийнято участь у рейді з представниками  теплопостачальних організацій з питання виявлення пошкоджень прибудинкової території при проведенні ремонтних робіт, а також санітарного стану територій біля теплових мереж та пунктів розподілу теплової енергії.

У співпраці з АТ «Херсонгаз»  проводилась робота із головами ОСББ щодо укладання договорів на проведення технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем у 43 багатоквартирних будинках Центрального району.

Проводився сбір інформації щодо проведення двомісячника з благоустрою та санітарного очищення території Центрального району          м. Херсона та  готувалася  інформація з даного приводу на офіційний сайт Суворовської районної у м. Херсоні ради та її органів, «Фейсбук», до групми «Благоустрій» ХМВА.

Для полагодження пошкоджених вікон, дверей, дахів тощо, 8 мешканцям району видані наступні будівельні матеріали:

-          плівка (тарпаулін) – 4 шт. (80 м2);

-          плита ОСБ – 4 шт.

Один постраждалий  направлений до гуманітарного штабу в ЗОШ  № 28 для отримання ремкомплекту.

Інформацію по 9 будинкам передано до груп швидкого реагування Департаменту міського господарства міської ради для проведення ремонтних робіт.